|
Český Lev za 2006 vše o "Lvích chutích a vůních"Slavnostní předávání Českých lvů (ceny ČFTA) probíhá první březnovou sobotu a ani na letošním březnovém udílení lvů v pražské Lucerně tomu nebude jinak. Pro vegetariány je však stějně zajímavý i celý večer po skončení televizního přenosu. Letošní nefilmová nabídka bude zahrnovat více než 100 druhů vegetariánských jídel a představí tak hostům nekonečnou pestrost vegetariánské stravy. Například společnost Eurorobi mimo jiné, přestaví novinku kterou je vegetariánské Sushi (malé ručně tvarované kousky marinované rýže, doplněné zeleninou avokádem, čekankou, okurkou či chřestem a nyní i s Robi). Světová kuchyně bude zastoupena italskou, thajskou, čínskou, mexickou či indickou kuchyní. Loni mělo úspěch smažené jelapeňo plněné čedarem. Z vegetariánských lahůdek, které se letos budou ucházet o přízeň "lvích hostů" to budou třeba lazáňe, čou mein nebo tortily. Na největším českém vegetariánském rautu - nesmí chybět ani Královská kofta od Govindy (obsahuje sýrovou, bramborovou a špenátovou vrstvu - je smažená v těstíčku. Na čem si smlsne Český lev, tedy vše o "Lvích chutích a vůních" v roce 2007, vám prozradíme v připravované reportáži na Vegetarian.cz ... |